Selecteer een pagina

Over Bien

Hi,

Ik ben Sabine en ik ben 39 jaar.
Ik heb een grote passie voor Mandala tekenen. Ik teken al zo’n 15 jaar mandala’s. Ik ben ermee in aanraking gekomen bij Yogacentrum Bert de jong waar ik ook wekelijkse yogalessen volgde.
Ik heb eerst de basiscursus gedaan en daarna heb ik zo’n 7 jaar op de gevorderde tekencursus gezeten.

AL snel ging ik zelf ontwerpen en tekenen. Hier ben ik in al die jaren nog steeds niet mee opgehouden.
Het creëren van een mandala geeft mij rust en ontspanning en zorgt ervoor dat ik volledig in het ‘nu” ben. Alles om me heen bestaat dan  even niet.
Naast Mandala tekenen daag ik mezelf ook geregeld uit om andere onderwerpen te tekenen zoals dieren, bloemen ect.

Met Bybien wil ik mijn passies doorgeven zodat ook jij meer rust en ontspanning kan creëren in jouw leven, en kan ervaren wat tekenen met je doet en hoe leuk (verslavend!) het is.
De welbekende uitspraak van best veel mensen is “maar ik kan helemaal niet tekenen”, je zult versteld staan van wat je kan als je eenmaal begint. Met simpele tips en trucs leer ik jou de mooiste creaties te maken.

“Binnen mijn perken zet ik de bloemetjes buiten
Ik heb naast Astma ook de ziekte Endometriose.
Ik heb in 2014 een grote buikoperatie moeten ondergaan omdat ik een tumor op mijn eierstok had.
Ik kreeg de diagnose “sterk vermoeden eierstokkanker”. Gelukkig bleek na een zware buikoperatie dat de tumor goedaardig was, maar wel dat ik de ziekte Endometriose heb in de ergste graad.
De operatie en de Endometriose hebben flinke schade achter gelaten en ben soms best beperkt door te weinig energie en veel pijn. Maar dit alles weerhoudt me niet om mijn droom te laten uitkomen. Mijn eigen toko Bybien!

Van Yogabien naar Bybien
Ik heb naast een yogaopleiding verschillende cursussen gedaan en ik mag naast yogalessen ontspanningsmassage, Reiki behandelingen en meditaties geven. Dit was eerst de bedoeling met Yogabien om deze lessen en behandelingen te verzorgen.
Voor nu trekt mijn lijf dit even niet en is Yogabien veranderd in Bybien.
Wie weet kan ik beide ooit in de toekomst nog combineren.

Wil je nog meer werken van mijn zien en de nieuwste updates?  Volg me zeker dan ook op mijn sociale media Instagram en Facebook .

Veel Liefs,
Bien