Selecteer een pagina

20160616_142847

 

Even een blogpost gericht op mijn gezondheid. Het is sowieso best een uitdaging om een yogaopleiding te doen met twee chronische ziektes. Gelukkig hebben ze er bij mijn opleiding rekening mee gehouden (ben ik ze ook erg dankbaar voor). Want het gaat niet zo heel erg lekker. Ik ben gedurende de dag erg moe. Tuurlijk we zijn allemaal weleens moe, maar dit klopt niet.

Op het moment dat ik dit schrijf, wacht ik ook op de 2x bloeduitslagen. Eerste kwam eruit dat ik een vitamine d tekort had. Maar waar nu die helse moeheid vandaan komt en de erge pijnen in mijn spieren. Dat houd mijn lijf nog even geheim. Ik probeer elke dag sowieso te werken aan een tekening. En bijna elke dag komt er een bericht op instagram hierover. Op die manier weet ik mezelf bezig te houden. Naast lezen en puzzelen en het huishouden. Alleen het bloggen schiet er best bij in. Erg jammer gezien het feit ik in januari nog allerlei doelen had, die ik helaas nu even moet laten varen.

Het leven met twee chronische ziektes vraagt om aanpassingen. Ook vallen mijn plannen vaak in duigen. Het is een uitdaging, wat me meestal wel lukt. Alleen het afgelopen half jaar lukt het me niet meer.
Dit is goed, toegeven dat iets niet meer lukt en hulp zoeken.

Ik ben dan ook dankbaar voor de mensen om me heen die me helpen en me steunen.
Ik hoop binnenkort weer wat meer energie te hebben om meer op deze blog te posten over yoga en meditatie.

Er zijn in de tussentijd ook leuke dingen gebeurd! Zo heb ik mijn eerste “Expositie” van mijn tekeningen. En “hang” ik bij mijn huisarts in de praktijk. Ze hangen elke 6 weken nieuwe kunst op, en zo werd er aan mij gevraagd of mijn tekeningen daar wilde hangen.
Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Dus er zijn ook lichtpuntjes in deze lastige periode. Mooie lichtpuntjes die het leven erg mooi maken!! Waar ik blij en gelukkig van wordt! En dat is het belangrijkste. Aanpassen en inspelen op de situatie die er is en er het beste van maken!

IMG_20160617_171921

 

172 liefs zwart