Eind 2013 en de jaren erna maakte ik een aantal ingrijpende gebeurtenissen mee, waardoor ik dacht  “hier moet ik iets mee”.
Dat “iets” werd uiteindelijk na een aantal omzwervingen Bybien.nl.
Mijn missie om mensen te helpen hun creatieve kant te ontdekken en te ontplooien door middel van Mandala tekenen. We  zitten in de huidige maatschappij veel te vaak vast in wat we allemaal wel niet MOETEN. Leer het denken even los te laten en een kant van jezelf ontdekken dat jij niet wist dat je die had. 

 

Iedereen kan Mandala tekenen!

 

 

Hi, 

Ik ben Sabine, alleen iedereen noemt mij Bien. Mijn bedrijf run ik vanuit mijn imperium bed-bank-keuken tafel. Yep, ik lig soms echt vanuit mijn bank te werken, wat totaaaal niet praktische is maar het werkt wel.
Dit allemaal omdat ik met twee chronische ziektes mag dealen. Maar dit weerhoudt mij niet om mijn droom, een eigen bedrijf te runnen en mensen creatief te inspireren..

Ik heb een enorme passie voor tekenen en schilderen en dan met name Mandala’s.
Ik ben zo’n 16 jaar geleden in aanraking gekomen met Mandala tekenen. Ik volgde verschillende cursussen en nu 16 jaar later ben ik nog steeds met Mandala tekenen bezig.

Zelf ontwerpen en tekenen

Al snel ging ik zelf ontwerpen en tekenen. Hier ben ik in al die jaren nog steeds niet mee opgehouden. Het creëren van zo’n mandala geeft mij rust en ontspanning en zorgt ervoor dat ik volledig in het “nu” ben. Even niks “moeten” en vanuit mijn gevoel creëren.
En dit werkt door in mijn dagelijkse leven.

Dit was ik in een periode kwijt geraakt, er gebeurde heftige dingen in mijn leven waardoor ik niet meer creatief was. Ik had er geen zin meer in, en kon mezelf er niet toe zetten. Terwijl ik het juist op dat moment heel erg nodig had bleek achteraf! 
Ik lag in mijn ziekenhuisbed thuis, ik kon niks en kon me totaal niet concentreren een boek lezen ging al niet en de televisie kon ik vaak ook niet volgen.
Op een dag kwam er een vriendin op bezoek en ze nam een Mandala kleurboek mee met stiften. Dat kon ik op dat moment dus wel! Heerlijk, ik ging kleuren en kleuren en ik was weer in de creatieve flow terecht gekomen.
Vrij snel daarna pakte ik het Mandala tekenen weer op.
Ik ontdekte toen en later ook dat het mij enorm hielp om dingen te verwerken en het een plekje te geven en het heeft me door zeer moeilijke momenten heen geholpen.
Die vrijheid en ontspanning is heerlijk! 

 

Mijn passie overbrengen op jouw!

Ik wil mijn passies doorgeven zodat ook jij meer rust en ontspanning kan creëren in jouw leven, en kan ervaren wat tekenen met je doet en hoe leuk (verslavend!) het is. 
Ik wil je helpen om je creativiteit te ontdekken, zodat je kan loskomen van de dagelijkse beslommeringen, het denken even los te laten en vanuit gevoel te creëren. Het plezier van een mooie Mandala tekenen is gewoon een Feessie!
De welbekende uitspraak van best veel mensen is “maar ik kan helemaal niet tekenen“.
Je zult versteld staan van wat je kan als je eenmaal begint.
Met simpele tips en trucs leer ik jou de mooiste creaties te maken.

 

X Bien

“Binnen mijn perken, zet ik de bloemetjes buiten”

Ik heb naast Astma ook de ziekte Endometriose.
Ik heb in 2014 een grote open buikoperatie moeten ondergaan omdat ik een tumor op mijn eierstok had. Ik kreeg de diagnose “sterk vermoeden eierstokkanker”. Gelukkig bleek na de zware operatie dat het een goedaardige tumor (echt een wonder!!) te zijn, maar wel dat ik de ziekte Endometriose heb in de ergste graad.
De operatie en de Endometriose hebben flinke schade achter gelaten en ben soms best beperkt qua energie en chronische pijn. 
Kleine disclaimer: hierdoor kan ik nog weleens fouten maken en rare zinsopbouw maken, allemaal dankzij een brainfog. Ik kan er altijd om lachen 🙂 ik hoop jullie ook.

Mede door mijn beide ziektes ben ik mijn passie achterna gegaan! In deze moeilijke periode heeft tekenen en schilderen mij er echt doorheen gesleept. Het geeft mij ondanks mijn beperkingen enorm veel vrijheid en geluk.
Dankzij vooral de ervaring van de tumor en mijn beperkte energie sta ik anders in het leven. Het leven is veeeuulste kort om je alleen maar bezig te houden met dingen of mensen die je in lage energie trekken. Ik leef meer vanuit mijn gevoel, vanuit alignement en haal hieruit ook mijn inspiratie.
Ik ben dan ook zo enorm dankbaar dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

Wat je nog niet weet over mij!

N

Ik al 21 jaar samen met Arjan ben en in Mei 2017 zijn we getrouwd

N

Ik ben een gediplomeerd Yoga docent en daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan, zoals Reiki en ontspannings- massage

N

Ik heb twaalf jaar in de kinderopvang gewerkt als pedagogische medewerker

N

Ik echt mezelf wil zijn en hiermee mensen wil inspireren, yep zowel hier op mijn website als op sociale media. Er lopen al zoveel gemaakte-zoals-het-heurt-mensen rond. Wees lekker jezelf!! 

N

Ik enorm van kleur houdt! Hoe feller hoe beter, hoe meer kleur hoe beter (en thuis alles grijs heb HOE DAN?!)

N

Ik een down to Earth zweefteef ben! Mediterend met beide benen op de grond

N

Ik helemaal KOEKKOEK ben van onze hond Indy(pindy) en bijna dagelijks wel iets deelt over Indy in de insta story’s

N

Ik hou onwijs veel van eten maar ik moet me aan het Endometriose-dieet houden.Dankzij dit dieet wel met minder buikpijn leef als dat ik “gewoon” zou eten. Inmiddels weet ik niet beter, maar het was een uitdaging om gluten-, lactose-, suiker-, en meukvrij te eten.

N

Ik elke dag wel lacht en meestal dan ook keihard en vaak om mezelf en mijn eigen lompheid (je kan het maar leuk hebben met jezelf)

N

Ik vrij direct ben en meestal wel gewoon zegt wat ik vind of denkt

Denk je nou na dit alles gelezen te hebben: ik weet nóg niet genoeg, ik heb nog wel een paar vragen!

Gratis e-book : Leer meer over kleur en kleurtechnieken, met simpele tips een mooier kleur resultaat

Je ontvang een mail met daarin het E-book! Veel lees inspiratie