Mijn Favoriete tools die mijn bedrijf laten groeien

Creatief ben ik best wel goed. Ik kan een mandala zo opzetten en maken. Maar van een bedrijf runnen had ik 0,0 verstand.
En toch ben ik in het diepe gesprongen en heb ik een bedrijf opgezet. Mede omdat er vele geweldige ondernemers zijn die hun kennis willen delen, daar waar ik geen verstand van heb.
Deze ondernemers en bedrijven hebben mij enorm geholpen om te groeien.

Online marketing

Voor online marketing gebruik ik verschillende favorietjes.
Mijn nieuwsbrieven en mailseries maak ik in Mailblue.
Ik vind Mailblue een enorm makkelijk programma om mee te werken. Het is makkelijk in gebruik en het spreek allemaal voor zich. Kom je er alsnog niet uit dan is er in de facebookgroep een mogelijkheid om je vragen te stellen, maar ook via de mail.
Dankzij onder andere Mailblue heb ik geen omkijken naar de mails die worden gestuurd voor bijvoorbeeld mijn academie.

Zelf heb ik een website en academie gebouwd in wordpress met het Divi-thema.
Het Divi thema is erg toegankelijk en makkelijk in gebruik. Eenmaal geinstaleerd en je kan met verschillende blokken makkelijk hele leuke pagina’s maken. Dankzij de plugins in wordpress, zowel gratis als betaald, is mijn website en academie goed beveiligd en verlopen de betalingen automatische.

Afbeeldingen maak ik in Canva. Een enorm leuk programa waarbij je op een relatief eenvoudige manier leuke afbeeldingen kan maken.

Trainingen

Bij Rimke de Groot van Ik help jou online volg ik de training “continu klanten uit je website”. In deze training leer je het complete stappenplan om regelmatig nieuwe klanten te krijgen uit en via je website.
Je leert in deze training hoe je teksten voor je website schrijft die opvallen en de juiste klanten aantrekt. Hoe je zoekwoorden en zoektermen vindt en verzameld voor je website om je website te optimaliseren.
Deze training is zeer uitgebreid bloggen, e-mail marketing en funnels maken komen in verschillende modules voorbij.

Ik heb dankzij deze training enorm veel geleerd over SEO en heb mijn website kunnen optimaliseren. Nu al merk ik enorm veel verschillen in het bezoekeraantal op mijn website, en ik ben nog lang niet klaar met de training.

 

Bij Rimke de Groot van Ik help jou online volg ik ook de training “Schrijf blogs die klanten bereiken”.
In deze korte training bestaande uit 3 online workshops en veel bonusmateriaal leer je hoe je blogs schrijft waarmee je gevonden wordt via zoekmachines en hoe je je ideale klant aanspreekt in je blogs.

Bij deze training is een Facebookgroep met berichten als stok achter de deur zodat je echt aan de slag gaat met alle blogtips die je krijgt. Daarom is er ook elke maand een bloguitdaging waar je blogger van de maand kunt worden.

Ik ben een prater en doe het beter op video, schrijven is niet mijn ding.
Maar dankzij de tips en tools die ik krijg lukt het ook mij om blogs te schrijven.

Bij Rimke de Groot van Ik help jou online volg ik ook de korte training “Lanceer Succes Plan”. In deze korte training krijg je in 12 stappen uitgelegd hoe je een lancering opbouwt, van een prelancering tot een lancering waarbij je je daadwerkelijke aanbod doet.

Dit hoef je niet alleen te doen voor nieuw aanbod, maar kun je ook makkelijk doen met bestaand aanbod dat je weer meer onder de aandacht wilt brengen.
Dankzij deze training heb ik een duidelijk overzicht die ik standaard aanhoudt bij elke lancering. Dankzij deze stappen heb ik een goede en duidelijke structuur bij mijn lancering
Ook bij deze training is een leuke Facebookgroep waar je kunt delen wat je voor je lancering gaat doen en je vragen kunt stellen.

Ps. Een aantal van de links op deze pagina zijn affiliate links. Dat betekent dat als je iets aanschaft via deze links, ik daar een commissie voor krijg. Dat heeft geen invloed gehad op de informatie die ik hier deel. Ik deel hier alleen diensten en producten waar ik zelf enthousiast over ben.

Gratis e-book : Leer meer over kleur en kleurtechnieken, met simpele tips een mooier kleur resultaat

Je krijgt dit ebook cadeau bij je inschrijving voor mijn mails met creatieve mandala tips. Wil je deze mails liever niet ontvangen? Dan kun je je daar op elk moment weer voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring

 

 

Je ontvang een mail met daarin het E-book! Veel lees inspiratie

Schrijf je in voor de gratis workshop dromenvanger

Je krijgt deze mandala workshop cadeau bij je inschrijving voor mijn mails met creatieve mandala tips. Wil je deze mails liever niet ontvangen? Dan kun je je daar op elk moment weer voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Schrijf je in voor de gratis vlinder mandala workshop

Je krijgt deze mandala workshop cadeau bij je inschrijving voor mijn mails met creatieve mandala tips. Wil je deze mails liever niet ontvangen? Dan kun je je daar op elk moment weer voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!