Bybien was op de televisie

WHAAAAAaaaaa wat was dit leuk om te doen. Met mijn smoel op tv. En wat een enorme eer dat ik gevraagd ben voor dit leuke programma.

Aantal maanden geleden kreeg ik namelijk een DM op instagram. Of ik wilde meedoen met het programma “Eigen huis en tuin lekker leven” op RTL4.
Ik had de DM wel gelezen, maar in mijn hoofd bestempelt als nep.
WHooopsie, na een aantal dagen heb ik het bericht nogmaals gelezen en de naam gegoogled. Het was namelijk de naam van het productie bedrijf, daar kwam ik na het googlen achter ;-).
Ik had gereageerd en kreeg al snel leuk contact met de medewerkers.
Het grappige was dat de medewerkster mij op Instagram tegenkwam, toen op mijn website is gaan kijken. En juist hetgeen wat mij als ondernemer onzeker maakt, namelijk mijn niet perfecte opnames. Ik doe mijn eigen opnames, editen ect helemaal zelf. Dus het ziet er minder gelikt uit dan hoe een professional  zou doen. Maar juist dit benoemde ze, ze zag een video waarin er van alles misging, ze vond dat zo leuk ook hoe ik ermee omging, dus ze vond juist daardoor dat ik het leuk zou doen op tv.

Toen kwam de opnamedag. Ik was totaaaaal niet zenuwachtig. De camera vrouw was echt zo lief en leuk. En binnen twee uurtjes was het item opgenomen.
Ja en toen kwam de dag van de uitzending. Heel gek, toen werd ik pas zenuwachtig. Want een heleboel mensen die ik ken zouden gaan kijken, en juist dat gaf mij de zenuwen. Plus ik had geen enkel idee hoe het item uiteindelijk geworden was, dit zou ik ook pas zien met de uitzending.
Maar mijn zenuwen waren onterecht, wat een leuk item is het geworden.
Er is ook een hoop eruit gehaald, want tja 😉 als ik eenmaal gaat beginnen met praten over mijn passie mandala tekenen whahahahah dan ben ik niet te stoppen.

Heb je de uitzending nog niet gezien? Via videoland kan je het terug kijken. Via de knop beneden in dit bericht kom je bij de juist uitzending.

Liefs Bien

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *