Hoe maak je een grote mandala

Je bent wel uitgekeken op het A4 formaat mandala en je wilt nóg meer uitdaging , je wilt een mega grote mandala maken. Hoe begin je nou? Waar moet je op letten? Wat zijn de tips en tricks? Welk materiaal gebruik je?
Eerder in het jaar kon je in de story’s je vragen hierover stellen, en die ga ik in deze blog video beantwoorden.

Veel kijk plezier!

 

 

Een voorbeeld van een passer met verlengstuk

Een lange liniaal deze is bijvoorbeeld 60cm

Maar je hebt ze zelfs van 100cm zoals deze

Ik heb zelf deze boven genoemde producten niet, omdat bijvoorbeeld de passer van mijn opa was en die is niet meer te koop. Maar ik weet dat het merk Staedler erg goed is, en een goede kwaliteit/prijs verhouding heeft. Ik wilde een voorbeeld geven dat het bij deze winkel allemaal te vinden is.

Ik maak gebruik van affiliatie linkjes. Merendeel merk jij daar weinig van, maar ik krijg een klein percentage wanneer je via de link iets koopt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *