Gratis!

Wil jij meer weten over kleur en kleurtechnieken?
Met simpele tips een mooier resultaat.
Welke technieken mogelijk zijn met kleurpotlood?

Download dan nu mijn E-book

Als je mijn werk zie dan kom kleur altijd wel terug. Ik krijg vaak de vraag hoe ik dat toch doet. Ik werk meestal vanuit gevoel. Tijdens de offline tekencursus komt een stukje kleur zeker aan bod en ga ik je alles vertellen over hoe kleur werkt en hoe ik tot bepaalde kleuren combinaties komt en leer je je eigen kleur voorkeur kennen. Het is één van de acht lessen van de basiscursus.

Om meer mensen te kunnen bereiken, en voor de mensen die verder weg wonen ben ik bezig om een academy op te zetten. In deze academy zullen dezelfde cursussen en workshops te volgen zijn. Alleen dan vanaf de computer in je eigen omgeving wanneer jij kan en wil! Dit is natuurlijk ideaal! In je eigen omgeving aan de slag op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. De lessen zulleen een jaar te bekijken zijn en je krijgt online begeleiding van mij. Maar nog even geduld want ik ben op dit moment nog druk om de academy te realiseren. De academy zal eind dit jaar online komen.

Er zullen naast de cursussen ook workshops worden gegeven. Korte workshops waarin je technieken leert zoals edelstenen kleuren en intutatief mandala tekenen.  Dit zijn korte workshops waarin je kennis maakt met verschillende technieken en materialen. Er zullen verschillende workshops worden aangeboden bij mij in het atelier. 

Wil je op de hoogte blijven?

12 + 12 =