Under construction

door | Mandala tekenen

 

Hi!

Je heb vast gemerkt dat naam van de website niet langer Yogabien is maar Bybien. Dit heeft een hele goede reden.

Ondernemen in pyjama

Ik heb bij Bybird een cursus gedaan “ondernemen in pyjama” ja je leest het goed. Berdien van Bybird is chronische ziek en heeft een erg leuk bedrijf opgezet vanuit haar Pyjama.
Ik heb enorm veel van de cursus geleerd, mega veel zelfs.
Waaronder dat ik mijn doel wat ik voor ogen had voor  Yogabien iets anders in zal gaan vullen dan dat oorspronkelijk de bedoeling was.
Mijn doel met Yogabien was veel yoga geven (duhuhhh) en af en toe een mandala tekencursus of workshop.
Tijdens de cursus kwam ik er achter dat ik dit niet op die manier meer kon invullen. Ik zat te wachten “tot ik me beter zou gaan voelen” om eindelijk te starten met Yogabien. Met een chronische ziekte wordt je helaas niet meer beter dus ik kan dan lang wachten, ook de chronische pijn die ik heb belemmerd mij in bepaalde opzichten om op die manier aan Yogabien te werken. En dus moest ik een andere manier vinden.

ByBien

In plaats van wachten wil ik NU iets kunnen doen! Nu mijn bedrijf opzetten en zo kwam ik bij een ander idee uit en bij een ander idee hoort een naam die daarbij past. Mijn andere passie naast yoga is mandala tekenen, ik doe dit beide al zo’n 15 jaar. Ik ben elke dag wel aan het tekenen en ik wil mijn passie voor tekenen overbrengen aan jullie! Jullie laten ervaren hoe leuk en ontspannen tekenen is. Niet kunnen tekenen is geen reden,  iedereen kan namelijk mandala tekenen. Met de juiste tips en trucs kan ook JIJ mandala tekenen.

Bij Bybien

kan je begin December 2020 online cursussen en workshops volgen omtrent tekenen en mandala tekenen.
Uiteraard hou ik jullie hiervan op de hoogte.

Liefs Bien