Hey hoi,

Ik ben Sabine, alleen iedereen noemt mij Bien. 

Een Mandala kunstenaar, Yogi en spiritueel maar met beide benen op de grond.
Ik loop regelmatig mediterend in mijn reserve chakra mijn edelstenen in het
maanlicht op te laden…om vervolgens volgens het ritme van de maan
intenties te zetten bungelend
in mijn hang/schommelstoel. Ik hou d’r toch zo van!

Dan voel ik mij vrij, energiek en krijg ik inspiratie om mandala’s te schilderen
en ontwerpen.

Mijn missie: Mensen inspireren en Mandala tekenen te leren zodat ze de rust en
ontspanning in hun leven kunnen ervaren.
 Dat ze de kracht kunnen ervaren wat
mandala tekenen met je doet en hoe leuk (verslavend!) het is.

Jouw begeleiden naar de mooiste mandala creaties is ECHT het mooiste wat er is.

Mijn ervaring met mandala tekenen

Mijn passie voor de Mandala begon in 2003 toen ben ik begonnen met een basis cursus mandala tekenen bij Yogacentrum Bert de Jong. Ik had er nog nooit van gehoord en ik wist niet eens wat het was, het leek mij toen wel leuk en grappig.
Na de basiscursus ben ik ook nog de gevorderden cursus gaan doen. In totaal heb ik 8 jaar onder begeleiding getekend.
En daar begon mijn fascinatie voor de mandala.

Na al die jaren wilde ik zelf mandala’s ontwerpen en zelf aan de slag met alle kennis die ik had opgedaan.
Tijdens deze hele reis heb ik me nog meer verdiept in de mandala en zo is Bybien Art ontstaan.

Door mandala tekenen vond ik een manier om met tegenslag om te kunnen gaan. Door de rust en stilte te ervaren en de ontspanning die het mij geeft. De combinatie van intutiëf werken en bewust/symetrisch vind ik magisch, het herhalende patroon. Wat je allemaal wel niet kan maken met alleen je passer, liniaal en potlood.

Met mijn twee chronische ziektes heb ik heel wat tegenslagen gekend. Ik heb naast astma ook endometriose. Ik heb een grote buik operatie moeten ondergaan omdat ik een tumor op mijn eierstok had. Ik kreeg de diagnose “sterk vermoeden eierstokkanker”. Gelukkig bleek na een debulking operatie dat de tumor goedaardig was. Maar de operatie en de Endometriose hebben flinke schade achter gelaten en ben soms best beperkt door weinig energie, chronische pijn en zenuwpijn.

Mijn Missie

Dit alles weerhoudt mij er niet van om mijn droom achterna te gaan, de wereld een stukje mooier maken met mijn kunst en kennis.
Mensen te inspireren en Mandala tekenen te leren zodat ze de rust en ontspanning in hun leven kunnen ervaren. Dat ze de kracht kunnen ervaren wat mandala tekenen met je doet en hoe leuk (verslavend!) het is.

Mensen begeleiden naar de mooiste mandala creaties is ECHT het mooiste wat er is.
Hier haal ik zoveel positieve energie en passie uit, ik wordt er echt echt ECHT gelukkig van.
Ondanks mijn beperkte energie ben ik dus wel enorm van het leven aan het genieten, op mijn creatieve manier.
Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe workshops en cursussen te ontwikkelen omtrent mandala tekenen en creatief bezig te zijn en dit over te brengen op een ander. Ik vind het geweldig wat ik kan bereiken met de kunst bij mezelf en bij anderen.
Dankzij deze passies kan ik juist dealen met de negatieve dingen in mijn leven, en een lichaam wat af en toe in error schiet.
De rust de ontspanning even volledig in het “nu” zijn en alles bestaat dan even niet.

 

“Ik heb de technieken geleerd van de Flower of life en daarnaast inmiddels meer ervaring van het werken met een passer.
Sabine haar uitleg en lessen zijn kort, duidelijk en prettig en ze gaf fijne tips mee.
Ik heb de workshop online volgen als prettig ervaren omdat wanneer ik er zelf behoefte aan had ik de workshop kon doen.
De facebook inspiratiegroep vond ik leuk, zodat je kon zien hoe we allemaal bezig waren zelfs met afstand en het stimuleert elkaar.”

Jolanda Lóke

Wat je nog niet weet over mij, maar waar je vast nieuwsgierig naar bent

N

Ik heb een yoga opleiding gedaan en daarnaast mag ik ook nog ontspanning massage, reiki en meditaties geven

N

Ik idolaat ben van onze hond Indy(pindy) en je haar dus met grote regelmaat voorbij zie komen in de insta story’s

N

Ik een enorme boekewurm ben, en elke dag MOET lezen en dus elke maand 4 à 5 boeken leest

N

Ik alweer 26 jaar samen met Arjan ben (times flies when you’re having fun) en we 7 jaar getrouwd zijn

N

Ik heb 12 jaar in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerkster

N

Ik gek ben op spelletjes, tactische boardgames zijn mijn favoriet. Mijn ultieme zaterdagavond is de hele avond aan tafel spelletjes spelen

Aanbod van Bybien

ontdek & ontwikkel je creativiteit

De  Maan mandala cursus

In deze cursus leer jij alles
over de Maan.
Je leert zes Maan mandala ontwerpen te tekenen. Ook leer je hoe je bladgoud kan toevoegen aan jouw mandala.
Met gratis maanfase printable

Cursus patronen in je mandala

Basiscursus Patronen in je mandala

In deze cursus leer jij ALLES over mandala tekenen. Aan het einde van de cursus kan jij je eigen mandala's ontwerpen, kan je alle vlakverdelingen met je passer en gradenboog.

Lotus mandala cursus

De  lotuscursus mandala

In deze cursus leer jij alles over de lotusbloem. Je leert de klassieke lotus, de open lotus en de lotusblaadjes mandala.
Ook ga je een "realistische" lotus tekenen.

De  Flower of life workshop

In deze workshop leer jij de flower of life toe te passen in je mandala.
Je leert hem op drie manieren. Hoe je hem toepast in het midden van je mandala, als achtergrond en als kaart. Ik daag jou uit deze mooie geometrische vorm vaker te gebruiken in je mandala ontwerpen

Online workshop edelstenen kleuren

Workshop edelstenen kleuren

In deze workshop leer jij op een leuke en makkelijke manier edelstenen te kleuren. Ook leer ik jou dat dure potloden lang niet altijd nodig zijn en je met relatief goedkope potloden ook edelstenen kan kleuren.

Online workshop edelstenen kleuren

Workshop sterrenstof

In deze workshop ga je aan de slag met sterren. Je maakt 6 nieuwe ster ontwerpen en je gaat leren vlechten met sterren, want JA dat kan 😉
Het is een uitdagende workshop vol met inspiratie

Gratis e-book : Leer meer over kleur en kleurtechnieken, met simpele tips een mooier kleur resultaat

Je krijgt dit ebook cadeau bij je inschrijving voor mijn mails met creatieve mandala tips. Wil je deze mails liever niet ontvangen? Dan kun je je daar op elk moment weer voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring

 

 

Je ontvang een mail met daarin het E-book! Veel lees inspiratie

Schrijf je in voor de gratis workshop dromenvanger

Je krijgt deze mandala workshop cadeau bij je inschrijving voor mijn mails met creatieve mandala tips. Wil je deze mails liever niet ontvangen? Dan kun je je daar op elk moment weer voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Schrijf je in voor de gratis vlinder mandala workshop

Je krijgt deze mandala workshop cadeau bij je inschrijving voor mijn mails met creatieve mandala tips. Wil je deze mails liever niet ontvangen? Dan kun je je daar op elk moment weer voor uitschrijven. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!